top of page

HIGH FIVE KAMPEN

117945882_343789803449341_82709743234544

In samenwerking met de organisatie High Five organiseert HAMA jeugdkampen in de schoolvakanties. Als je van muziek en ritme houdt, is het muziekkamp absoluut iets voor jou!


Je hoeft geen instrument te kunnen spelen om te kunnen deelnemen. Tijdens deze te gekke week maak je kennis met alle vormen van muziek: slagwerk, zang, zelf instrumenten maken, nummers in elkaar steken, ...


Ervaren muzikanten van Hamaril zorgen voor een onvergetelijke week! 

 

Misschien krijg je na dit kamp echt wel de muziekmicrobe te pakken!

HET HAMAKAMP

kamp_edited_edited.jpg

Sinds jaar en dag is de laatste week van juli voor velen binnen onze muziekschool iets om naar uit te kijken. We organiseren dan ons HAMAKAMP: een week vol muziek, plezier en ambiance!

Elk jaar trekken we richting Xanten in Duitsland om onvergetelijke herinneringen te maken. Een ganse week word je in het rock 'n roll leven gedompeld. Je leert samen spelen in een groep onder begeleiding van een groep rasechte muzikanten.

Hamakamp_edited.jpg

Hoe gaat het kamp concreet in zijn werk:

Wij delen de leerlingen in 5 bands met elk een drummer, gitarist, bassist,

zanger, enz... Alle instrumenten zijn welkom. We leren een aantal covers samen spelen en maken hier ons eigen HAMA-versie van. Deze brengen we tijdens twee optredens in duitsland en een optreden in Belgie.

Elke dag is opgedeeld in een gezonde mix van muziek, leuke activiteiten 

en lekker eten.

Voor alle muzikanten tussen 8 en 18 jaar.

bottom of page